Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/users/A001052/it-beats.be/www.it-beats.be/includes/menu.inc).

Audit

Infrastructuur Audit

De Cloud, Virtualisatie, Unified Communications, IP-Telefonie,... De ICT wereld verandert tegen een razend snel tempo.
Gaat U als KMO niet mee in dit verhaal dan zal u hoogstwaarschijnlijk ook teveel betalen voor uw ICT kosten en verliest U aan concurrentiekracht ten opzichte van uw sectorgenoten.
Waarom? Enkele voorbeelden:

  • door uw internet en telefonie abonnementen op elkaar af te stemmen en te optimaliseren besparen 70% van onze klanten op hun factuur
  • door uw hardware beter op elkaar af te stemmen geniet U in vele gevallen van een efficientere manier van werken
  • met de nieuwe technologieën inzake telefonie kan U bv. voicemail berichten naar uw mailbox laten verzenden en deze op uw smartphone beluisteren.

Wij analyseren samen met U de noden die van toepassingen zijn voor uw KMO of vereniging en bekijken in functie daarvan de opportuniteiten die de recente ontwikkelingen op vlak van ICT kunnen bieden.

Backup Audit

Veel KMO's hebben tot op vandaag geen efficiente backup oplossing voor hun ICT infrastructuur en data. Anderzijds wordt data steeds crucialer in het dagelijks functioneren van elk bedrijf. Heeft u al eens nagedacht over hoe het verder moet als u morgen al uw data verliest? En heeft u reeds een backup oplossing, weet u dan zeker of u bij een Disaster Recovery de nodige data kan terugzetten?
Met onze Backup Audit bekijken wij samen met u de mogelijkheden van een efficiente backup oplossing en/of onderzoeken we of uw huidige oplossing voldoet aan uw business vereisten.
Wij bieden U een efficiente oplossing aan met de mogelijkheid tot zowel on-site als off-site backup, inclusief rapportage over de backups.
Zo wordt uw data integriteit vezekerd en kan u weer op beide oren slapen!