Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/users/A001052/it-beats.be/www.it-beats.be/includes/menu.inc).

Portfolio

Garifuna Website

Garifuna

Drupal 7 Responsive Website

Garifuna is gespecialiseerd in de tourneeplanning van theater- muziekgezelschappen en comedy-artiesten. In eerste instantie worden alle artiesten voorgesteld voor de Culturele Centra.

Website Barbara Dex

Barbara Dex

HTML Website

Barbara Dex is al meer dan 20 jaar een succesvolle zangeres in België. We hebben voor haar een klassieke HTML website ontwikkeld met bio, discografie foto's en nieuws.

Uzuri Website

Uzuri

Drupal 7 Responsive Website en Webshop

Uzuri is een groothandelsbedrijf dat cosmetica producten verdeelt in België met als belangrijkste merken Golden Rose, Kryolan en a World of Oils. Momenteel wordt er nog een webshop uitgewerkt.

De Zeeduivel visclub Website

De Zeeduivels

HTML 5 Website

Voor de Eindhoutse zeevissersclub De Zeeduivels werd een simpele HTML 5 website ontwikkeld waar ze de agenda van hun visdagen kunnen delen en met de foto's van hun visvangst kunnen pronken.

Straatanimatie Website

Straatanimatie

Drupal 7 Website

Straatanimatie.eu is een website waar u diverse nationale en internationale acts kan boeken voor straatfestivals en andere evenementen. De website toont van elke act een YouTube filmpje.

Academie voor Stedelijke Kunsten Website

Academie - Maaseik

Drupal 7 Website

De Academie voor Stedelijke Kunsten in Maaseik wou een nieuwe website om de leerlingen van alle nodige info te voorzien. Door gebruikt te maken van Drupal 7 kunnen ze nu zelf inhoud en evenementen toevoegen.

PowerSign Digital Signage Website

PowerSign

Drupal 7 Responsive Website

PowerSign is Digital Signage Software die werd ontwikkeld door Elektromic in Geel. Wij hebben voor hun de website ontwikkeld en werken mee aan de lay-out voor de klanten die PowerSign implementeren.

Dasivet Dierenarts Website

Dasivet - Dierenartsen

Eén pagina HTML5 site

Dasivet zijn twee dierenartsen uit Eindhout. Aangezien het voor hen belangrijk is om aanwezig te zijn op het internet werd geopteerd om een één-pagina website met de basisgegevens op te zetten.

Speeltuin Dennenoord Website

Speeltuin Dennenoord

Drupal 7 Responsive Website

Speeltuin Dennenoord heeft nood aan een nieuwe website met een aantrekkelijk design. Deze website wordt momenteel voorbereid en zal tegen de zomer van 2014, voorzien van een frisse lay-out, on-line zijn.