Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/users/A001052/it-beats.be/www.it-beats.be/includes/menu.inc).

Websolutions

Webdesign en Development

Wij maken gebruik van Drupal, een Content Management System (CMS), om de meeste van onze websites te ontwikkelen. Drupal biedt een ontzettend brede waaier aan mogelijkheden inzake design en functionaliteit. Deze flexibiliteit maakt dat we aan vrijwel alle eisen van de klant kunnen tegemoet komen en maakt het voor de klant mogelijk om de site zelf up to date te houden.
Wilt U een evenementen kalender, een foto-album, een interactieve module of een webshop integreren op uw site? Dankzij de duizenden Open-Source modules die reeds beschikbaar zijn gesteld door de Drupal Community kunnen ze mits aanpassingen geintegreerd worden in uw site.

Bekijk een aantal websites uit onze Portfolio

Hosting en Domeinregistratie

Natuurlijk hebt U voor een website een domeinnaam en hosting nodig. Hievoor kan U ook bij ons terecht. Wij leveren U een stabiele infrastructuur met een up to date omgeving voor een vlotte en toegankelijke website. U heeft ook de mogelijkheid om emailadressen aan te vragen en uw mails te raadplegen via webmail. Dit alles wordt U aangeboden tegen een zeer competitieve prijs!

Email Marketing & SEO

Wat hebt U aan een website als hij niet wordt gevonden door uw doelpubliek?
Uw klanten op de hoogte houden van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen doet U best via het sturen van nieuwsbrieven. Wij bieden U de mogelijkheid om email marketing optimaal te organiseren.
Dankzij onze email marketing module behoudt U het volledige overzicht: aangepaste lay-outs, beheer van uw emailadressen, statistieken van uw mailings,...
SEO staat voor Search Engine Optimization. Door onze aanpak komt uw website boven in de lijst te staan bij zoekmachines als Google en Yahoo en anderen.

Social Media

Sociale media zijn niet meer weg te denken. Wij helpen U bij de integratie van de verschillende media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, enz.
Wij maken voor U een Facebook pagina aan, integreren een Facebook module in uw site en/of adviseren U bij het promoten van uw Facebook pagina.